5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya birlik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın bapsı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çkızılışmalarımız vardır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu tavır arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil hesap takkadak bapnın olanaklı olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda makul standartlarda dünya alması gereken yangın bapları aynı zamanda Yangın çıkış kapısı istanbul imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden kelam kılmak gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı tercih ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat artışını getirmektedir.

İvarlık edildikleri malzemelerin cümle ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page